Üldinfo Volikogu Vallavalitsus Kultuur Haridus Turism


Vallavalitsus

Dokumendiregister



Dokumendiregister asub SIIN

PRIVAATSUSPOLIITIKA

Isikuandmete töötlemine Põdrala Vallavalitsuses (ametiasutuses)
Põdrala Vallavalitsus kui ametiasutus täidab avaliku võimu ülesandeid, mistõttu ametiasutuse tegevus on avalik. Lähtuvalt seadustest on ametiasutusel kohustus teatud osa dokumentidest ja teabest Internetis avalikustada või teha muul viisil igaühele kättesaadavaks. Oma tegevuse käigus kogub ja töötleb ametiasutus ka isikuandmeid ja isikute eraelu puudutavat teavet. Isikuandmed on mistahes andmed, mille kaudu on tuvastatud või tuvastatav konkreetne füüsiline isik, sõltumata sellest, millises vormis need andmed on. Juba iga kirjaliku pöördumisega ametiasutusse satub meie valdusse teave, mis võib riivata Teie eraelu, näiteks loetakse selliseks teabeks e-posti aadressi, andmeid elukoha kohta, telefoninumbrit jm.
Ametiasutus tagab inimeste privaatsuse ning isikuandmete töötlemine toimub vastavuses isikuandmete kaitse seadusega.
Seadused on isikuandmete ja eraelu puudutava teabe menetlemiseks ja töötlemiseks näinud ette kitsendused.

Isikuandmete töötlemine dokumendi esitamisel või seoses muu kirjavahetusega
Ametiasutus töötleb Teie isikuandmeid ulatuses, mis on vajalikud isiku poolt esitatud dokumendiga tõstatatud küsimuse lahendamiseks või on lubatud seadusega.
Dokumendi saamisel kontrollib vallavalitsuse vastav ametnik dokumendis isikuandmete olemasolu. Kui need isikuandmed on juurdepääsupiiranguga, siis on elektroonilise dokumendiregistri kaudu avalikult nähtav ainult dokumendi registreerimisnumber, registreerimise kuupäev, dokumendi liik (kiri, avaldus jms), juurdepääsupiirangu alus ja tähtaeg ning dokumendi täitmiseks saanud ametniku nimi.
Juurdepääsupiiranguga isikuandmeid kasutatakse ainult ametiasutuse siseselt ning ametnike poolt, kellel on neid vaja tööülesannete täitmiseks.
Teistele isikutele väljastame isikuandmeid isiku nõusolekuta ainult seaduses ettenähtud juhtudel.
Ametiasutuse sisemise töökorraldusega püüame teha kõik, et isikute eraelu võimalikult vähe riivataks ning asutusesiseseks kasutamiseks tunnistatud isikuandmed ei satuks kolmandate isikute valdusse.

Isiku õigused enda isikuandmete osas
Isikul endal on õigus saada ametiasutuselt enda kohta käivaid isikuandmeid. Andmed väljastame võimalusel isiku poolt soovitud viisil.
Isikul on õigus põhjendatult nõuda isikuandmete töötlemise lõpetamist ning isikuandmete parandamist, sulgemist ja kustutamist.
Kui ametiasutus on Teie hinnangul kogunud ja kasutanud Teie andmeid ebaseaduslikult või ei väljasta isikule tema kohta käivaid andmeid, siis on Teil õigus pöörduda kaebusega Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole.



Dokumendiregister
Vallavalitsuse liikmed
Istungid
Ametnike koosseis, andmed, ametijuhend
Vallavalitsuse struktuur
Palgaandmed
Puhkused
Täitmata ametikohad
Planeeringud
Hanked
Projektid
Hajaasustuse programm
2008 Tõrva, Helme, Põdrala, ühineme
2015 Tõrva, Helme, Hummuli, Põdrala ühineme
2017-06-22 10:53:04
2. juulil algusega 14.00 toimub Riidaja käsitöötoas paberist punumise õppepäev. Võta kaasa kaanega k...
Loe edasi..

2017-06-22 09:17:08
24. juunil toimub Pikasilla laululava juures PÕDRALA VALLA JAANITULI.

Kell 20.30 t...
Loe edasi..


Arhiveeritud uudised


Helme Kihelkonnaleht 04/17
Helme Kihelkonnaleht 03/17
Helme Kihelkonnaleht 02/17
Helme Kihelkonnaleht 01/17
Helme Kihelkonnaleht 12/16
Helme Kihelkonnaleht 11/16
Helme Kihelkonnaleht 10/16
Helme Kihelkonnaleht 09/16
Helme Kihelkonnaleht 07/16
Helme Kihelkonnaleht 06/16
Helme Kihelkonnaleht 05/16
Helme Kihelkonnaleht 04/16
Helme Kihelkonnaleht 03/16
Helme Kihelkonnaleht 02/16
Helme Kihelkonnaleht 01/16
• Põdrala teataja arhiiv

Innove rajaleidla

Meie vald kuulub ka Mulgimaa koosseisu

Valimised 2013

Tulu deklareerimine



Valgamaa Turismiveeb



© 2005 Põdrala Vallavalitsus tel. 7 679 730 faks 7 679 731 aivar@podrala.ee Riidaja, 68716 Valgamaa  
Design Copyright © 2005 Maido Parv